Etten-Leur

Etten-Leur

In de gemeente Etten-Leur staat het team van buurtsportcoaches iedere dag weer voor je klaar. Onze buurtsportcoaches organiseren en ondersteunen allerlei sport- en beweegprogramma’s. We organiseren activiteiten van jong tot oud, voor de inwoner die al heel veel sport en beweegt, tot de inwoner die nog geen sport- of beweegactiviteit heeft gevonden die bij hem past. Wij helpen je graag!

Ben je op zoek naar een sport- of beweegactiviteit of wil je je inschrijven voor één van de activiteiten? Meld je dan hieronder snel aan! Heb je vragen? Neem dan vooral contact met ons op via buurtsportcoachetten-leur@ssnb.nl.

Schrijf je hier in voor één van de activiteiten

Ben je senior en wil je je aanmelden voor Doortrappen, vitaliteitstesten of weerbaarheidstrainingen? Dat kan hieronder!

Aanmelden voor één van de activiteiten voor senioren

Volg ons daarnaast op Instagram en Facebook.

Sport- en beweeghulpvraag

Wil je graag extra begeleiding bij bepaalde sportactiviteiten of uitleg bij de beweegtoestellen bij jou in de wijk? Wil je een sport doen, maar weet je niet zo goed welke sport? Of wil je graag ondersteunt worden in het vinden van een leuke sportvereniging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Na een intakegesprek, waarin we jouw wensen, behoeften en mogelijkheden inventariseren gaan we kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ik heb een sport- en beweeghulpvraag