Webinar SSNB Personeelsdiensten

16 maart 2023

Om verenigingen te inspireren, organiseert SSNB Personeelsdiensten de komende tijd onder leiding van Nabil Bouchlal, Expert Verenigingen, een aantal interessante webinars gericht op bijvoorbeeld het beleid en financiën, ledenwerving en -behoud of professionalisering van de vereniging. Tijdens deze webinars deelt Nabil zijn kennis over het onderwerp en ondersteunt hij dit met praktische voorbeelden uit het verenigingsleven.

Benieuwd naar deze webinars? Meld je dan hieronder direct aan!

Webinar “Ledenwerving en -behoud”

Woensdag 19 april 2023 | 19:30 tot 21:00 uur

“De ledenaantallen lopen terug” is een veel voorkomende uitspraak binnen verengingen. Merk jij als vereniging ook op dat het steeds lastiger wordt om leden aan jouw vereniging te binden? Tijdens dit webinar biedt Nabil jou handvatten en tips om nieuwe leden te werven én de huidige leden te behouden. Daarnaast deelt Nabil ervaringen uit het werkveld en kunnen verenigingen met elkaar in gesprek en ideeën uitwisselen.

Webinar “Strategie, beleid en financiën”

Woensdag 10 mei 2023 | 19:30 tot 21:00 uur

Hogere (energie)kosten, afname van leden en andere externe factoren zorgen ervoor dat goed beleid en financiën nóg belangrijker zijn geworden voor verenigingen. Hierom deelt Nabil tijdens dit webinar tips en handvatten over hoe je hier als vereniging goed mee om kunt gaan. Daarnaast zal een ervaren verenigingsbestuurder van een grote vereniging zijn verhaal en ervaringen delen en krijgen verenigingen de ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Webinar “Professionaliseren van de vereniging”

Woensdag 31 mei 2023 | 19:30 – 21:00 uur

SSNB Personeelsdiensten merkt op dat steeds meer verenigingen bezig zijn met formeel werkgeverschap van bijvoorbeeld trainers, accommodatiebeheerders en/of kantinebeheerder. Tijdens het webinar nemen wij je mee in de zaken die hier bij komen kijken, ontvang je praktische tips en bieden we je handvatten zodat je als vereniging de volgende stap kunt gaan zetten op het gebied van het professionaliseren van jouw vereniging.

 

Meld je hieronder aan voor het webinar!

Meld je hieronder aan voor het webinar!

Inschrijving voor Webinar SSNB Personeelsdiensten

Naam(Vereist)
Ik wil mijn inschrijven voor (een van) de volgende webinars(Vereist)