Raad van toezicht

De Raad van Toezicht van SSNB (Stichting Sportservice Noord-Brabant) wordt momenteel gevormd door vijf betrokken en ervaren professionals.

Hanne van Aart

Hanne is burgemeester van de gemeente Loon op Zand en is tevens voorzitter van het Platform Zuid van de Vereniging Sport en Gemeenten. Voor haar burgemeestersambt was zij wethouder Sport in de gemeente Heusden. Kortom, sport en besturen zitten in haar DNA!

Hanne stelt zich voor

Han van Raak

Han van Raak heeft jarenlange ervaring als financieel expert. Hij is werkzaam bij DHL Supply Chain en heeft daarnaast ook veel bestuurlijke ervaring in het verenigingswezen, bijvoorbeeld bij omnivereniging Were Di in Tilburg.

Han stelt zich voor

Minou Hoeberichts

Minou Hoeberichts is directeur van Fontys Marketing en Communicatie in Tilburg, maar heeft hieroor jarenlange ervaring opgedaan binnen het HBO-onderwijs en de zakelijke dienstverlening. Door haar ervaring ligt haar focus binnen de Raad van Toezicht op onderwijs.

Minou stelt zich voor

August de Vocht

August de Vocht is directeur van Station88, hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Zowel tijdens zijn ondernemerschap áls binnen zijn rol bij Station88 heeft sport altijd een centrale rol. Door zijn achtergrond ligt zijn focus op Business Development en Ondernemerschap.

August stelt zich voor