Rucphen

Rucphen

Ons team van buurtsportcoaches zorgt er iedere dag weer voor dat iedereen in de gemeente Rucphen kan sporten en bewegen. We zijn er voor iedereen. Voor jong en oud, voor degene die dagelijks sport of beweegt én voor de inwoner voor wie sporten of bewegen (nog) niet vanzelfsprekend is. Dit doen wij bijvoorbeeld door adviezen te geven richting passend sport- en beweegaanbod en het organiseren of faciliteren van verschillende activiteiten.

Ben je op zoek naar een sport- of beweegactiviteit of wil je je inschrijven voor één van de activiteiten? Meld je dan hieronder snel aan! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

Meld je hier aan voor één van de jeugdactiviteiten

Ben je senior en wil je je aanmelden voor Doortrappen, vitaliteitstesten of weerbaarheidstrainingen? Dat kan hieronder!

Aanmelden voor één van de activiteiten voor senioren

Volg ons daarnaast op Instagram en Facebook.

Sport- en beweeghulpvraag

Wil je graag extra begeleiding bij bepaalde sportactiviteiten of uitleg bij de beweegtoestellen bij jou in de wijk? Wil je een sport doen, maar weet je niet zo goed welke sport? Of wil je graag ondersteunt worden in het vinden van een leuke sportvereniging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Na een intakegesprek, waarin we jouw wensen, behoeften en mogelijkheden inventariseren gaan we kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ik heb een sport- en beweeghulpvraag