Stage lopen bij SSNB

Ben jij op zoek naar een fantastische stage? Ben jij daarnaast flexibel, gedreven, enthousiast en heb je affiniteit met sport & bewegen? En wil je deel uitmaken van een informeel en gezellig team? Kom dan stage lopen bij SSNB! Kijk hieronder snel naar alle openstaande vacatures.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!

Interesse om stage te lopen bij SSNB?

Wij werken graag met stagiaires van diverse opleidingen (bijvoorbeeld in de richting van Commerciële economie, ALO, Sportkunde, HRM, Finance en/of Communicatie). Daarnaast is SSNB erkend als leerbedrijf door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). De stage periodes lopen meestal van september tot januari en van januari tot en met juli.

Staat er geen vacature open binnen jouw studierichting, maar wil je toch graag stage bij ons lopen? Stuur ons dan ook vooral jouw open sollicitatie!

Geen dag is hetzelfde. Bij SSNB is iedereen heel erg open naar elkaar en kan iedereen van elkaar leren. Je mag altijd alles vragen en iedereen helpt je waar kan.

Pieke van de Pas, stagiaire HR (2021-2022)

THERE IS NO ‘I’ IN TEAM

Een hecht team!

Binnen SSNB werken we met een hecht en informeel team en hebben allemaal een passie voor sport & bewegen. Een deel van ons team werkt op kantoor in Eindhoven, maar het grootste deel van ons team is werkzaam binnen de verschillende Brabantse gemeenten waar we het sport- en beweegbeleid invullen. Hierdoor werk je tijdens jouw stage met heel veel verschillende collega’s en is een werkdag iedere dag anders!

Maak kennis met ons team