Team NB

SSNB heeft als missie zoveel mogelijk Brabanders aan het sporten en bewegen te krijgen en te houden. Wij streven naar vitale en gezonde Brabanders en zetten hiervoor de kracht van sport en bewegen in.

De buurtsportcoaches van SSNB Team NB in Noord-Brabant zetten zich gezamenlijk lokaal in om voor deze impact te zorgen. Hiervoor is er via kennisteams intensieve samenwerking rondom doelgroepen en/of thema’s zoals Verenigingsondersteuning, Kennismaken met Sporten, Kwetsbare Ouderen, Bewegingsonderwijs en Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG).

Kennis en ervaringen delen

Regionale samenwerking

Door de samenwerkingen tussen onze verschillende lokale Team NB teams, worden best practices en ervaringen continu uitgewisseld. Daarnaast worden kennis en nieuwe concepten sneller ontwikkeld. Hierdoor kunnen onze professionals zich niet alleen breder ontwikkelen, maar wordt er binnen de gemeente nóg sneller en beter ingespeeld op de lokale uitdagingen.

SSNB Team NB brengt Brabant in beweging!

8

Gemeenten

40+

Buurtsportcoaches

1000+

Impactvolle activiteiten

Van provinciale organisatie naar lokale uitvoering

Passend sport- en beweegaanbod

SSNB Team NB is op dit moment in 8 gemeenten actief: Etten-Leur, Geertruidenberg, Maashorst, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Vught en Zundert. In ieder van deze gemeenten geven onze beweegprofessionals via sport- en beweegaanbod invulling aan specifieke lokale speerpunten. Hierbij gaan we niet alleen voor het verzorgen van sport- en beweegactiviteiten, maar gaan we voor impact! Provinciaal organiseren waar mogelijk, regionaal samenwerken en lokaal uitvoeren en toepassen waar nodig!