Vught

De website is op dit moment minder gevuld dan je van ons gewend bent. We zijn namelijk heel druk bezig met de ontwikkeling van de nieuwe website.

Wil je ons in de tussentijd bereiken? Neem dan contact met ons op via info@movevught.nl of 06 45 79 68 83!

Vughts Voetbal Toernooi

Dit jaar vindt alweer de derde editie van het Vughts Voetbal Toernooi plaats! Er zijn twee toernooidagen, namelijk woensdag 12 en 19 april. Alle kinderen van groep 1 tot en met groep 8 zijn welkom! De inschrijvingen gaan binnenkort open, dus zorg ervoor dat je het nieuws vanuit MOVE Vught goed in de gaten houdt.

Ben je op zoek naar meer informatie over het Vughts Voetbal Toernooi? Lees dan snel verder!

Meer weten!

 

Kleutersport

Sport en bewegen is belangrijk. En het is nog belangrijker om daar op jonge leeftijd mee te beginnen. Bij kleuters die veelzijdig bewegen worden de fysieke en mentale gezondheid, de motoriek, de sociale ontwikkeling en de cognitieve ontwikkeling op een positieve manier beïnvloed. Door de kinderen op jonge leeftijd te laten ervaren hoe leuk het is om te sporten en te bewegen vergroot de kans dat ze dit hun leven lang blijven doen: een leven lang actief.

Meer weten!

 

Stage lopen bij MOVE Vught

MOVE Vught is een veelzijdige en dynamische leerwerkplek, waar je in aanraking komt met heel veel verschillende doelgroepen. MOVE biedt stageplaatsen voor zowel MBO- als HBO-studenten die ook in veel situaties samenwerken. Hierdoor leer je niet alleen van je stagebegeleiders, maar zeker ook van elkaar. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om stage bij ons te komen lopen? Lees dan snel verder!

Meer weten!