In een negental lessen kunnen inwoners van Vught, Helvoirt en Cromvoirt (opnieuw) kennis maken met de fiets en het fietsen. Onder begeleiding van vrijwilligers en stagiaires van MOVE Vught kun je leren fietsen of opnieuw vertrouwen krijgen op de fiets.

De deelnemers vormen een klasje waarin de lessen worden aangeboden, maar ieder kan op eigen niveau de lessen doorlopen. Doel is om uiteindelijk met vertrouwen op een veilige manier deel te kunnen nemen aan het verkeer. Ook de verkeersregels worden tijdens de lessen doorgenomen en uitgelegd.

Het fietsproject is bedoeld voor iedereen die om wat voor reden dan ook geen gebruik (meer) maakt van de fiets. Bijvoorbeeld door een valpartij, lichamelijk ongemak of doordat je nooit hebt leren fietsen. Gedurende de lessen wordt het vertrouwen mét en op de fiets opgebouwd. De lessen vinden plaats op dinsdagmiddag van 15:15 uur tot 16:30 uur. We starten met een kopje koffie om vervolgens met de fiets aan de slag te gaan. Dit alles gebeurd vanuit de BLIZO, kettingweg 5 te Vught.

De tweede cyclus is half mei weer afgerond. Er wordt gekeken of er voor de zomer nog een volgende cyclus gestart kan gaan worden.

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op met Gerry en/of Bart!

Contact opnemen