Walking Football

Lekker potje voetballen zonder te rennen, dat is Walking Football! Walking Football is een prettige vorm van bewegen met een bal.
Dankzij de geopende kantine staat ook zeker het ontmoeten centraal. Onder het genot van een kopje koffie kun je bijkletsen over bijvoorbeeld voetbalzaken, verhalen over vroeger en andere actuele onderwerpen. Spreekt de combinatie van bewegen en gezelligheid je aan? Kom dan zeker een keer meedoen!

Voor wie is deze activiteit?

Iedereen die graag wil bewegen, maar niet naar de sportschool wil. Het is dan ook helemaal niet erg als je geen of weinig voetbalervaring hebt. Het is laagdrempelig en daardoor kan iedereen (60+) meedoen.

Wanneer kan ik mee komen doen?

Walking Football wordt iedere woensdagochtend georganiseerd. Het clubhuis is geopend van 09.30-12.30 uur, speciaal voor een kopje koffie of thee. De activiteit zelf duurt van 10:30 tot 11:30 uur.

Waar vindt deze activiteit plaats?

Op het sportpark Bergenshuizen bij Zwaluw V.F.C. Het adres is De Kikvorsch 5 in Vught.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Aanmelden is niet verplicht. Voel je vrij om gewoon langs te komen en aan te sluiten bij de groep. Voor meer informatie kun je contact opnemen met MOVE Vught via info@movevught.nl of 06-45796883.

Wat zijn de kosten voor deze activiteit?

De contributie bedraagt €45,- per jaar.

Heb je geen vervoer?

Neem dan contact op met de Seniorenbus Vught (55+) via 073 – 711 31 91. Abonnees betalen €0,62 per rit en niet-abonnees €1,25 per rit.