Zundert

Zundert

In de gemeente Zundert staat het team van buurtsportcoaches iedere dag weer voor je klaar. Onze buurtsportcoaches organiseren, ondersteunen en faciliteren allerlei sport- en beweegprogramma’s. We ondersteunen iedereen van jong tot oud, voor de inwoner die al heel veel sport en beweegt, tot de inwoner die nog geen sport- of beweegactiviteit heeft gevonden die bij hem past. Wij helpen je graag!

Ben je op zoek naar een sport- of beweegactiviteit of wil je je inschrijven voor één van de activiteiten? Meld je dan hieronder snel aan! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

Meld je hier aan voor één van de activiteiten in Zundert

Ben je senior en wil je je aanmelden voor Doortrappen, vitaliteitstesten of weerbaarheidstrainingen? Dat kan hieronder!

Aanmelden voor één van de activiteiten voor senioren

Volg ons daarnaast op Instagram en Facebook.

Sport- en beweeghulpvraag

Wil je graag extra begeleiding bij bepaalde sportactiviteiten of uitleg bij de beweegtoestellen bij jou in de wijk? Wil je een sport doen, maar weet je niet zo goed welke sport? Of wil je graag ondersteunt worden in het vinden van een leuke sportvereniging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Na een intakegesprek, waarin we jouw wensen, behoeften en mogelijkheden inventariseren gaan we kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ik heb een sport- en beweeghulpvraag

 

Uitleen sport- en spelbakken

Binnen de gemeente Zundert zijn verschillende sport- en spelbakken te vinden. Deze bakken bevatten, naast materialen, ook een uitleenlijst en verschillende sport- en spelkaarten om je te laten inspireren. Deze sport- en spelbakken zijn een initiatief vanuit het Sportakkoord en deze kun jij namens jouw organisatie gratis lenen! Wil je de materiaalbakken gebruiken? Dien dan een aanvraag in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Benieuwd naar de verschillende materialen die in de sport- en spelbakken te vinden zijn? Bekijk dan hier het overzicht.

Vraag hier de sport- en spelbakken aan!