Nieuwe beweegactiviteit in Helvoirt

26 februari 2024

Eind 2023 hebben ABZ Vught en MOVE Vught een pilot Switch2Move georganiseerd. Dit werd heel goed bevallen, dus zijn we in 2024 hier mee van start gegaan! De naam is aangepast naar Creatief bewegen op muziek, maar via de methode van Switch2Move. Creatieve beweging op muziek voor balans, behendigheid, kracht, coördinatie, flexibiliteit en houding. Ervaar wat dans en bewegen kan doen. Dansen zorgt voor vreugde en verbinding. Het is voor mannen én vrouwen, veelal 55+ en het is ook uitermate geschikt voor mensen met parkinson, dementie, MS of andere fysieke en/of mentale beperkingen. Je kunt ook de hele les zittend vanaf de stoel of rolstoel meedoen.

In Vught draait de eerste cyclus nu en we komen in april naar Helvoirt! In Helvoirt gaan we vanaf vrijdag 5 april van start. Het is een cyclus van 8 lessen, maar wil je nou heel graag deelnemen en lukt het niet alle 8 de data? Neem dan even contact met ons op. Dan bespreken we het samen. De laatste les is 7 juni (er vallen een aantal data uit i.v.m. vakanties). De les start om 10.30 uur en na een uurtje is er nog ruimte om samen een kopje koffie/thee te drinken. De kosten zijn € 40,- voor 8 lessen. Wil je je aanmelden? Schrijf dan in via www.abzvught.nl of bel naar 073-6572000.

Wil jij het nou eerst uitproberen? Dat kan! Op donderdagmiddag 28 maart bieden we een proefles aan in samenwerking met woon- en zorgcentrum Leyenhof om 14.30 uur. Ook voor deze les kun jij je opgeven via de website van ABZ Vught. Let op: er zijn maar een aantal plekken beschikbaar. Vol=Vol.