De buurtsportcoaches van MOVE Vught organiseren verschillende sportactiviteiten en -evenementen. Daarnaast zijn zij, op enige wijze, betrokken bij de organisatie van tal van andere sportactiviteiten/-evenementen. Op Vught Beweegt staan ook de activiteiten waar MOVE bij betrokken is.

Algemene voorwaarden bij deelname aan activiteiten/evenementen

Wanneer je deelneemt aan activiteiten/evenementen van MOVE Vught ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden
Lees meer over Algemene voorwaarden

Bewegen In de Openbare Ruimte

De gemeente Vught is in samenwerking met MOVE bezig om op verschillende plekken in de gemeente Vught bewegen in de openbare ruimte te stimuleren.

Bewegen In de Openbare Ruimte
Lees meer over Bewegen In de Openbare Ruimte

Fietsproject

In een negental lessen kunnen inwoners van Vught, Helvoirt en Cromvoirt (opnieuw) kennis maken met de fiets en het fietsen. Allemaal op het eigen niveau.

Fietsproject
Lees meer over Fietsproject

Kleutersport

Door de kinderen op jonge leeftijd te laten ervaren hoe leuk het is om te sporten en te bewegen vergroot de kans dat ze dit hun leven lang blijven doen: een leven lang actief.

Kleutersport
Lees meer over Kleutersport

Plein Sportief

Iedere woensdagmiddag organiseert MOVE Vught leuke sport- en spelactiviteiten. Deze activiteiten zijn voor alle kinderen uit Vught, Helvoirt en Cromvoirt die in groep 3 t/m 8 van de basisschool zitten.

Plein Sportief
Lees meer over Plein Sportief

Special Sport Dag

Op 24 juni 2023 vindt de Special Sport Dag 2023 plaats.

Neem contact met ons op
Lees meer over Neem contact met ons op

Sport- en beweeghulpvraag

Wil je graag extra begeleiding bij bepaalde sportactiviteiten of uitleg bij de beweegtoestellen bij jou in de wijk? Wil je een sport doen, maar weet je niet zo goed welke sport? Of wil je graag ondersteunt worden in het vinden van een leuke sportvereniging?

Sport- en beweeghulpvraag
Lees meer over Sport- en beweeghulpvraag

Vught Beweegt

Vught Beweegt is hét platform waar je alle activiteiten voor iedereen van 0 tot 100 jaar kan vinden. Er staan sport- en beweegactiviteiten op, maar ook creatieve, culturele en educatie activiteiten. Kortom een verzamelplaats voor alles wat er te doen is, in de gemeente Vught.

Vught Beweegt
Lees meer over Vught Beweegt

Walking Football

Walking Football is een prettige vorm van bewegen met een bal. Daarnaast is er ook veel ruimte om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen onder het genot van een kopje koffie.

Walking Football
Lees meer over Walking Football