Kom jij naar MOVE INSIDE?

8 november 2023

Helaas hebben wij moeten besluiten om het sportcafé te annuleren. We krijgen enthousiaste reacties over de uitnodiging én over de inhoud van het programma, maar het past bij velen op dit moment niet in hun agenda. We gaan op zoek naar een nieuwe datum.

 

Beste bestuurder, trainer, coach, vrijwilliger, professional,

De save the date van het sportcafé heb jij vast en zeker al voorbij zien komen in onze nieuwsbrief of op social media? Bij deze de uitnodiging voor woensdagavond 29 november met de link naar het aanmeldformulier.

Wij hopen dat jij erbij bent.
Het belooft een mooie avond te worden, waarbij we met gezellige tafelgasten uit het werkveld en in een interactieve setting het over de onderwerpen vrijwilligers en inclusie&diversiteit zullen hebben. Spreken deze thema’s jou aan, wil je weten hoe verschillende verenigingen hiermee omgaan of wil je zelf binnen deze thema’s aan de slag? Kom dan vooral naar ons sportcafé.
Inclusie en diversiteit is een breed thema, het gaat om toegankelijke en laagdrempelige sector, waarin iedereen die mee wil doen daadwerkelijk mee kan doen en waarin sprake is van kansengelijkheid in en door sport- en beweegdeelname.

Je kan je aanmelden door op de afbeelding te klikken of door te klikken op deze link.

Bedankt en wij zien jou graag op woensdagavond 29 november. Ben jij niet in de gelegenheid en weet je iemand anders die wellicht aan wil sluiten? Stuur deze uitnodiging dan vooral door.

Met sportieve groet,
het team van MOVE Vught