Jubileum MOVE Vught

Dit jaar bestaat MOVE Vught 10 jaar! Dit kan niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom worden er in de eerste week van juni verschillende activiteiten georganiseerd om dit jubileum te vieren.

De feestweek start op vrijdagavond 2 juni met de enige echte Vughtse Sport Quiz.

In verschillende rondes wordt de kennis over sport van de teams op de proef gesteld. Uiteraard heeft de quiz een lokaal tintje. De avond wordt afgesloten door een band die er voor gaat zorgen dat er toch nog even (op de dansvloer) bewogen wordt.

Teams kunnen inschrijven met 4-6 deelnemers. Per team wordt er een bijdrage van 15 euro gevraagd.

Deze avond zal naast gezelligheid en sportiviteit in het teken staan van de Maarten van der Weijden Foundation. Een goed doel dat zich inzet voor onderzoek naar kanker. Maarten is olympisch kampioen en zamelt geld in door buitengewoner sportprestaties te leveren. Bijvoorbeeld het zwemmen van de Elfstedentocht.

In de daaropvolgende week worden er meer sport- en beweegactiviteiten georganiseerd. Zoals een ASM-workshop (Athletic Skills Model) voor trainers. Extra Plein Sportief activiteiten in Helvoirt en Vught. En een Panna Knock-Out Toernooi op woensdagmiddag 7 juni. Op donderdagmiddag sluit Maarten van der Weijden de feestweek af met een lezing aansluitend aan de receptie van MOVE Vught.

Programma

Naast deze activiteiten gaan wij bij verschillende activiteiten langs bij onze samenwerkingspartners om er een feestelijk tintje aan te geven.