Bij SSNB werken heel veel trotse medewerkers! Wij hebben een hart voor sport & bewegen én zijn trots op de oplossingen die we samen realiseren. Wil jij hier ook aan bijdragen? Voor diverse functies binnen SSNB hebben we vacatures openstaan en zoeken we nieuwe collega’s.

SAMEN IMPACT MAKEN!

Samen naar een veerkrachtig Brabant

Overheden, verenigingen, sportaccommodaties, sportbonden, scholen, zorginstellingen en het bedrijfsleven zijn allemaal onderdeel van de sport- en beweeginfrastructuur. Wij helpen deze partijen als adviseur, kennisexpert, verbinder en uitvoeringspartner. We dragen bij aan thema’s als leefbaarheid in dorpen en wijken, multifunctionele sportaccommodaties, beweegvriendelijke buitenruimte, duurzaamheid, het betrekken van kwetsbare doelgroepen en positieve gezondheid. Doel? Een duurzaam gezond en veerkrachtig Brabant!

Meer weten over SSNB

THERE IS NO ‘I’ IN TEAM

Een hecht team!

Binnen SSNB werken we met een hecht en informeel team en hebben allemaal een passie voor sport & bewegen. Een deel van ons team werkt op kantoor in Eindhoven, maar het grootste deel van ons team is werkzaam binnen de verschillende Brabantse gemeenten waar we het sport- en beweegbeleid invullen. Hierdoor werk je met heel veel verschillende collega’s en is een werkdag nooit saai.

Maak kennis met ons team