August de Vocht

August de Vocht, directeur Station88, is een van de vijf leden van de Raad van Toezicht. Binnen de Raad van Toezicht ligt zijn focus op Business Development en Ondernemerschap. Hij stelt zich hieronder voor.

Een foto van August de Vocht, één van de leden van de Raad van Toezicht van SSNB

Na 20 jaar actief geweest te zijn als ondernemer ben ik in maart 2020 begonnen als directeur bij Station88 gelegen in de prachtige Tilburgse Spoorzone. Met Station88 helpen wij ondernemers uit de regio Midden-Brabant om te blijven ontwikkelen, groeien of om te krimpen. Want ook dat is ondernemerschap. Alles wat mij als ondernemer geholpen heeft, of had kunnen helpen, probeer ik via Station88 met de ondernemers uit de regio te delen. Station88 is deels gefinancierd door partners zoals Midpoint Brabant en de Gemeente Tilburg, maar ook door het bedrijfsleven. Hierdoor zijn we een sterke organisatie die dicht bij het ondernemerschap staat.

Grenzen verleggen

Tijdens mijn ondernemerschap, maar ook nu in mijn rol bij Station88, stond sporten altijd centraal. Zowel als ontspanning als om fit te blijven en zo iedere dag de beste versie van jezelf te kunnen zijn. Zelf ben ik meer een duursporter en ga ik het liefst zwemmen, fietsen en/of hardlopen. Vaak apart van elkaar, maar soms ook gecombineerd door het meedoen aan een (kwart, halve of hele) triatlon. Die activiteit vraagt dat ik steeds weer opnieuw mijn grenzen verleg en maakt het, mede daardoor, voor mij één van de mooiste (sportieve) activiteiten.

Die combinatie van grenzen verleggen, ontspanning en een gezonde levensstijl zijn voor iedereen belangrijk en ik ben blij dat ik mij daar vanuit de Raad van Toezicht mede voor kan inzetten!