Bewegen In de Openbare Ruimte

Wij brengen en houden Brabanders in beweging. We vinden het daarin belangrijk dat iedereen op een laagdrempelige manier kan gaan bewegen. En wat is er dan beter dan bewegen in de openbare ruimte (BIOR)? Via verschillende projecten en trajecten zorgen wij er, samen met onze partners, voor dat de Brabantse buitenruimte steeds beweegvriendelijker wordt. Dit realiseren wij door samenwerkingen als Fontys Sport en Bewegen en InnoBeweegLab.

Brabant Beweegt Buiten

Brabant Beweegt Buiten is een initiatief van SSNB én Fontys Sport en Bewegen. We combineren onderzoek en expertise met praktijk en ervaring. We zetten in op het delen van onze kennis en kunde en helpen in de lokale context om Noord-Brabant nog beweegvriendelijker te maken. Dat doen we met adviseurs, studenten en experts.
In de komende tijd breiden wij ons netwerk uit, zodat we binnen ons netwerk altijd een antwoord hebben op jouw behoefte!

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen ondersteunen? Raadpleeg onze menukaart.

Meer over Brabant Beweegt Buiten

BIOR Brabant

Samen met InnoBeweegLab hebben wij bij de Provincie Noord-Brabant succesvol een subsidie aangevraagd om de openbare ruimte in de provincie nóg beweegvriendelijker in te richten. We zetten ons de komende vier jaar in voor maar liefst 15 Brabantse gemeenten op het gebied van Bewegen In de Openbare Ruimte (BIOR). Zo krijgen en houden we samen zoveel mogelijk Brabanders in beweging. Op deze manier leveren wij een actieve bijdrage aan een vitalere samenleving en het oplossen van maatschappelijke uitdagingen en zorgen we voor gelukkige en vitale Brabanders.

Meer over BIOR Brabant