Beweegweek voor Senioren

SSNB organiseert van 31 maart tot en met 6 april in al haar gemeenten de Beweegweek voor Senioren. Door middel van de beweegweek willen wij extra aandacht besteden aan de vitaliteit van onze senioren. Hierom worden er tijdens deze week in iedere gemeente verschillende activiteiten georganiseerd om senioren in beweging te krijgen én te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een informatiebijeenkomst rondom vitaal ouder worden, een cursus valpreventie of de beweegbingo.

Ondanks dat SSNB in verschillende gemeenten actief is, bundelen zij binnen SSNB Team NB hun krachten. Door de samenwerkingen tussen de verschillende gemeenten hebben we meer kennis, ervaring en goede ideeën om de senioren te bereiken en enthousiast te maken om mee te doen aan de Beweegweek. Als één team met één taak: zoveel mogelijk senioren lekker in beweging, fit en vitaal!

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten die tijdens de Beweegweek georganiseerd worden? Houd dan onze LinkedIn, Facebook en Instagram pagina in de gaten! Ben je op zoek naar meer informatie over de Beweegweek? Neem dan contact met ons op via 088 24 68 111.