Succesvolle jaaropening tijdens de SSNB Tweedaagse!

18 januari 2024

Deze week begonnen we de week niet op onze gebruikelijke werkplekken want de SSNB Tweedaagse stond op de agenda. Tijdens deze Tweedaagse, die plaatsvond bij Gasthoeve Het Oude Nest in Haghorst, stonden verschillende activiteiten op het programma. Een mooiere start van ons 45 jarig jubileum hadden we ons niet kunnen wensen!

Van het bespreken van kansen in de markt tot het verdiepen in de verschillende doelgroepen binnen de SportclubAPK of het brainstormen met elkaar over vraagstukken die bij eenieder door het hoofd spoken. Tijdens deze Tweedaagse passeerden heel veel onderwerpen de revue, maar er was ook meer dan voldoende tijd voor sportieve en fanatieke activiteiten.

Naast de inhoudelijke uitdagingen, werden de collega’s namelijk ook onderling door elkaar uitgedaagd voor een potje tafeltennis, biljart, darten of Perudo. En natuurlijk was er tijdens die potjes geen gebrek aan fanatisme. Daarnaast nodigde onze eigen Sanne de collega’s uit voor een sportieve yogasessie om de dag te starten én werd de omgeving Haghorst verkend tijdens een stevige wandeling.

Tijdens deze Tweedaagse was er dus zowel ruimte voor inhoudelijke vraagstukken en discussies, maar was er ook voldoende ruimte voor ontspanning en teambuilding. Met een zak vol nieuwe ideeën, frisse energie en heel veel motivatie en inzichten sloten wij op dinsdag de dag af. We kijken vooruit op een sportief en gezond 2024 waarin we vol enthousiasme aan de slag gaan met alle ideeën en wensen die op tafel zijn gekomen.