Wij zijn op zoek naar jou!

Bij SSNB Team NB zijn we voor de gemeente Maashorst op zoek naar een buurtsportcoach School. Als buurtsportcoach ga je aan de slag bij het lokale beweegteam “Missie Maashorst: samen gezond en in beweging”. Je bent in dienst bij Sportservice Noord-Brabant en functioneert in het werkveld onderwijs en naschoolse sport. De werkzaamheden vinden plaats op tenminste drie basisscholen in de gemeente Maashorst, waarvan één speciaal onderwijs school.

Wat houdt de functie in?

Als buurtsportcoach School lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het bewegingsonderwijs door het verzorgen van gymlessen op school. Daarnaast draag je een gezonde leefstijl uit door jouw omgeving hiervoor te stimuleren, enthousiasmeren en verbindingen te maken die hieraan bijdragen. Netwerken en contact maken met externe partners is voor jou geen uitdaging. Met veel plezier neem jij contact op met derden om samen een zo sterk mogelijk aanbod voor de wijk neer te zetten. Dit doe je in samenwerking met jouw collega’s van Missie Maashorst.

Wie ben jij en wat ga je doen?

 • Jij bent een held, die in deze rol voornamelijk kinderen helpt de held in zichzelf te ontdekken. Dat is tenslotte onze, en daarmee ook jouw missie;
 • Jij bent ambassadeur van SSNB Team NB en Missie Maashorst, gericht op een gezonde leefstijl voor met name de jeugd tussen 4 tot 12 jaar van de gemeente Maashorst;
 • Jij verzorgt met veel plezier en enthousiasme op drie verschillende basisscholen het bewegingsonderwijs (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag);
 • Jij verzorgt wijkgericht naschools aanbod, waarbij je inspeelt op de kansen en de mogelijkheden van die wijk. Je kent de behoefte van de jeugd en de partners in die omgeving;
 • Jij bent leergierig en je wilt graag van meerwaarde zijn;
 • Jij bent een echte teamplayer en houdt van gezelligheid!

Functie-eisen

 • Afgestudeerd als HBO-docent Lichamelijke Opvoeding is een vereiste (ALO);
 • Studeer je op korte termijn af aan de ALO? Voel je dan ook vrij om alvast te solliciteren.
 • Je bent een teamplayer, durft (hulp)vragen te stellen, maar kunt ook uitstekend zelfstandig werken;
 • Een flexibele werkhouding en goede communicatieve vaardigheden; Jij hebt affiniteit met een speciale doelgroep kinderen, die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken om te blijven sporten en bewegen;
 • Je denkt over je eigen grenzen en mogelijkheden heen en schakelt ook makkelijk met Team NB collega’s van de andere lokale beweegteams;
 • Je bent op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van sport en bewegen.

Wij bieden:

Een erg gezellig en hecht team, bestaande uit zo’n 11 helden waar je mee gaat bouwen en op kunt bouwen. Je kunt met al je vragen terecht bij collega’s van Missie Maashorst en SSNB Team NB. Het werk wat je gaat doen is voornamelijk gericht op het verzorgen van lessen bewegingsonderwijs en activiteiten in de wijk en zorgt voor veel uitdagingen. De functie is ingeschaald in salarisschaal 8 van de CAO sport, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Het maximum aanvangssalaris bedraagt € 3700,– op fulltimebasis. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van één en als we allebei tevreden zijn dan zullen we dit contract verlengen. Je komt in dienst bij SSNB Team NB.

Solliciteren?

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Dominique Palmen, coördinator buurtsportcoaches, d.palmen@ssnb.nl of 06-13314606 (bereikbaar op maandag, woensdag t/m vrijdag). Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Fons de Kok, HR-manager, f.d.kok@SSNB.nl of 06-28613845.
Je kunt je interesse kenbaar maken door je motivatie en cv uiterlijk 13 december 2023 te mailen naar info@matchsportdetachering.nl. Vermeld hierbij duidelijk het vacaturenummer van deze vacature (1365).

Meer weten over Missie Maashorst of SSNB?
Neem gerust eens een kijkje op een van onze websites:

Missie Maashorst: https://www.missiemaashorst.nl/
SSNB: https://www.ssnb.nl/

Wij zijn op zoek naar jou!

SSNB (Sportservice Noord-Brabant) is voor de gemeente Roosendaal op zoek naar een enthousiaste buurtsportcoach Inclusief sporten en bewegen!

Over SSNB Team NB

Ons hoofdkantoor zit in Tilburg en jij werkt lokaal binnen één van onze lokale teams en maakt onderdeel uit van SSNB Team NB. Binnen Team NB werken al onze sportprofessionals die lokaal werkzaam zijn binnen projecten van SSNB Team NB. We organiseren dit middels SSNB-team NB provinciaal, we werken regionaal samen en voeren lokaal uit. Iedere gemeente kent haar specifieke speerpunten en de lokale beweegteams van SSNB Team NB geven daar met sport & bewegen invulling aan. SSNB Team NB is een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk. Wij gaan voor maatschappelijke winst door de inzet van sport en bewegen. Het team in Roosendaal is een jong en dynamisch team en heeft ervaringen op de verschillende doelgroepen en activiteiten. Er is een fijne onderlinge samenwerking in een prettige sfeer.

Wat houdt de functie in?

Voor uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een buurtsportcoach gericht op inclusief sporten en bewegen. Een werkgebied waarbij gewerkt wordt met kwetsbare doelgroepen (lage SES, statushouders, uitkeringsgerechtigden), Uniek Sporten voor mensen met een beperking, senioren en een stuk algehele sportstimulering in Roosendaal.

Wie ben jij en wat ga je doen?

Binnen deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor alles rondom inclusief sporten en bewegen (via het platform Uniek Sporten) in de gemeente Roosendaal. Daarbij heb je de volgende taken:

 • (Kwetsbare) inwoners en mensen met een beperking matchen met en begeleiden naar bestaand (of nieuw op te zetten) sport- en beweegaanbod
 • Vraaggericht stimuleren, adviseren en ondersteunen van sport- en beweegaanbieders bij het creëren en behouden van (ver)nieuw(end) sport- en beweegaanbod gericht op kwetsbare inwoners (bijvoorbeeld Walking Football)
 • Incidenteel activiteiten initiëren, waar nodig uitvoeren (inzetten van sport als middel) en uiteindelijk duurzaam wegzetten door activiteiten te borgen bij bestaande beweegaanbieders.

Hoe ziet een werkdag van jou eruit?

08:30-09:00 uur: Je start bij ons op kantoor bij het ATIK-Stadion (voormalig RBC stadion). Daar klets je wat bij met je collega buurtsportcoaches en vervolgens werk je wat mailtjes weg.

09:30-10:30 uur: Je hebt een overleg met een lokale basketbalvereniging die graag rolstoelbasketbal aan zou willen bieden. Je gaat met deze partner in gesprek en bespreekt de wensen en ondersteunt de vereniging met de mogelijkheden die er zijn.

10:30-11:15 uur: Na je overleg ga je terug naar het ATIK stadion om de besproken zaken verder uit te werken en in gang te zetten.

11:15-12:30 uur: Je hebt met een collega buurtsportcoach een overleg staan omdat er een inclusieve dag gaat plaatsvinden tussen een reguliere school en een speciaal onderwijs school in de gemeente. Hierbij is het doel een stuk bewustwording creëren en alle kinderen lekker in beweging te krijgen.

12:30-13:00 uur: Lunchtijd. Je haalt een lekker broodje (gezond) bij de broodjeszaak in het stadion.

13:00-15:30 uur: Je gaat naar de Parrotia in de stad waar een bijeenkomst is van diverse partners in het Belevenisfestival. Je gaat aan bezoekers/inwoners van Roosendaal laten ervaren hoe het is om te bewegen met een beperking. Jij hebt een leuke activiteit bedacht om mensen te laten sporten terwijl ze slechtziend zijn.

15:30-16:30 uur: Terug naar het kantoor om daar nog wat administratie te doen en je afspraak van morgenvroeg voor te bereiden.

16:30-17:00 uur: Een potje darten of tafeltennissen om te kijken wie de afwas moet doen en daarna naar huis!

Functie-eisen

 • HBO- opleiding (bijv. Sportkunde, ALO, Social Studies);
 • Affiniteit met sport en bewegen;
 • Affiniteit en ervaring met mensen met een beperking en kwetsbare doelgroepen (lage SES, statushouders, chronisch zieken, etc);
 • Goede organisatorische kwaliteiten;
 • Goede communicatieve uitdrukkingsvaardigheden en de taal van de doelgroep spreken;
 • Proactieve werkhouding: ondernemend in het signaleren van en inspelen op ontwikkelingen;
  Samenwerkend met regisseurs en team buurtsportcoaches;
 • Woonachtig in de gemeente Roosendaal of omgeving;
 • Flexibele instelling: geen 9 tot 5 mentaliteit, wisselende werktijden.

Wij bieden:

 • Een afwisselende en verantwoordelijke baan binnen SSNB met als standplaats het ATIK-stadion in de gemeente Roosendaal;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Sport, waarbij de inschaling plaatsvindt in schaal 9, het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Het maximumsalaris bedraagt op fulltimebasis € 3600,–;
 • Een dynamische baan in een enthousiast, gedreven en jong team;
 • Een arbeidsovereenkomst tot en met 31 december 2024 dit contract zullen we verlengen bij goed functioneren.
 • De kans om het verschil te maken voor onze oudere generatie;

Solliciteren?

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jerome de Clercq, coördinator buurtsportcoaches, j.d.clercq@ssnb.nl of 06-24822501.  Voor vragen de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Fons de Kok, telefoonnummer 06-28613845.

Je kunt je interesse voor deze vacature kenbaar maken door je motivatie en CV te mailen naar info@matchsportdetachering.nl. Vermeld hierbij duidelijk het vacaturenummer van deze vacature 1364. We sluiten de vacature op het moment dat we een geschikte kandidaat gevonden hebben.

Wij zijn op zoek naar jou!

Voor de gemeente Roosendaal zijn wij op zoek naar een buurstsportcoach die in de gemeente aan de slag gaat om de sport- en beweegdeelname onder alle inwoners te vergroten. Hierbij is speciale aandacht voor jeugd, jongeren en senioren. Jij gaat je in deze functie richten op deze doelgroepen en je probeert sport- en beweegaanbieders te versterken. De buurtsportcoach is in dienst bij SSNB Team NB en je werkt in het lokale team van Roosendaal bestaande uit een coördinator en 20 collega buurtsportcoaches. Het is een kansrijke plek om je breed te ontwikkelen op diverse thema’s die spelen rondom sport en bewegen in deze gemeente!

Over SSNB Team NB

Ons hoofdkantoor zit in Tilburg en jij werkt lokaal binnen één van onze lokale teams en maakt onderdeel uit van SSNB Team NB. Binnen Team NB werken al onze sportprofessionals die lokaal werkzaam zijn binnen projecten van SSNB Team NB. We organiseren dit middels SSNB-team NB provinciaal, we werken regionaal samen en voeren lokaal uit. Iedere gemeente kent haar specifieke speerpunten en de lokale beweegteams van SSNB Team NB geven daar met sport & bewegen invulling aan. SSNB Team NB is een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk. Wij gaan voor maatschappelijke winst door de inzet van sport en bewegen. Het team in Roosendaal is een jong en dynamisch team en heeft ervaringen op de verschillende doelgroepen en activiteiten. Er is een fijne onderlinge samenwerking in een prettige sfeer.

Wat houdt de functie in?

Als buurtsportcoach wijk ga je aan de slag met het realiseren van allerlei initiatieven in de gemeente die het sportaanbod vergroten/versterken en de sportdeelname bevorderen. Jij hebt de taak om mensen uit de gemeente te stimuleren, uit te nodigen en uit te dagen tot sport en bewegen.

Wie ben jij en wat ga je doen?

Binnen deze functie zal jij verantwoordelijk zijn voor een of meerdere specifieke wijken in gemeente Roosendaal. Jij bent het gezicht van de wijk op het gebied van sport en bewegen. De spin in het web die de vraag/behoefte ophaalt en vertaalt naar concrete acties. Activiteiten die je waarschijnlijk gaat uitvoeren zijn:

 • Geven/initiëren van activiteiten van/op verschillende beweegpunten voor verschillende doelgroepen;
 • Organiseren van verschillende sportieve (kleinschalige) evenementen;
 • Begeleiden van MBO/HBO stagiaires;
 • Communicatie vanuit het team op social media en lokale & regionale kranten;
 • Aansluiten bij verschillende wijkoverleggen met verschillende partners om de beweegbehoefte op te halen;
 • Het organiseren van sportinstuiven; sport en beweeglessen naschool;

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO-sportopleiding (niveau 3-4). Als buurtsportcoach zit samenwerken in je bloed en heb je feeling met verschillende doelgroepen. Je weet wat er speelt in je netwerk en vindt het leuk om de juiste partijen bij elkaar te zetten en met elkaar te verbinden. Je hebt veel parate kennis en weet waar je nog meer bruikbare kennis en informatie kunt vinden over het inzetten van sport als doel en als middel in een wijk. Je bent een aanpakker, je ziet kansen en probeert deze te verzilveren. Je toont initiatief en je handelt proactief. Je laat je niet ontmoedigen als het even tegenzit. Je geniet ervan om (buiten) in de praktijk actief te zijn en verschillende doelgroepen te inspireren om te bewegen. Verder ben je flexibel, creatief, mensgericht, een netwerker, een teamspeler en heb je geen ‘van 9-tot-5-mentaliteit’. En uiteraard: je hebt een passie voor sport en bewegen!

Hoe ziet een werkdag van jou eruit?

08:30-09:00 uur: Je start bij ons op kantoor bij het ATIK-Stadion (voormalig RBC stadion). Daar klets je wat bij met je collega buurtsportcoaches en vervolgens werk je wat mailtjes weg.

9:30-10:30 uur: Je hebt een overleg in een wijkhuis in jouw wijk. Daar zit je samen met het jongerenwerk. Zij willen een pleinsportactiviteit opzetten om de jongeren in beweging te krijgen. Daarover ga je met ze in gesprek en maak je samen een planning om dit uit te voeren.

10:30-11:15 uur: Na je overleg ga je terug naar het ATIK stadion om de besproken zaken verder uit te werken en in gang te zetten.

11:15-12:15 uur: Je hebt pauzesport op een school van jouw wijk. Zij hebben een continurooster dus je krijgt meerdere groepen om en om die bij jou komen bewegen.

12:15-12:45 uur: Lunchtijd. Je haalt een lekker broodje (gezond) bij de broodjeszaak in het stadion.

12:45-13:30 uur: Je bent het straatvoetbaltoernooi aan het voorbereiden wat jij eind dit jaar gaat opzetten. Dit zal plaatsvinden in het ATIK stadion en je schakelt wat over en weer met de Cruyff Foundation/Krajicek Foundation en FC Straat die jou ondersteuning bieden.

13:30-14:15 uur: Je gaat naar een aantal scholen in jouw wijk om het straatvoetbaltoernooi te promoten bij de jeugd. De klassen in om uit te leggen hoe gaaf jouw toernooi gaat worden.

14:30-15:30 uur: Je gaat door naar het wijkhuis naast de school waar jij een beweegpunt hebt. Dit beweegpunt is een ontmoetingsplek voor senioren en je gaat samen met jouw groep een uur lang lekker bewegen.

15:30-16:30 uur: Op kantoor bij het ATIK stadion bereid je je afspraak van morgen voor: een verzorgingstehuis in jouw wijk wil een jeux de boules toernooi opzetten en heeft jouw hulp nodig.

16:30-17:00 uur: Een potje darten of tafeltennissen om te kijken wie de afwas moet doen en daarna naar huis!

Wij bieden:

 • Een afwisselende en verantwoordelijke baan binnen SSNB met als standplaats het ATIK-stadion in de gemeente Roosendaal;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Sport, waarbij de inschaling plaatsvindt in schaal 8, het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Het maximumsalaris bedraagt op fulltimebasis € 3300;
 • Je komt te werken in een gezellig en hecht team, bestaande uit 20 topcollega’s binnen de gemeente Roosendaal, maar ook bij SSNB Team-NB;
 • Een dynamische baan in een enthousiast, gedreven en jong team;
 • Een arbeidsovereenkomst tot en met 31 december 2024 dit contract zullen we verlengen bij goed functioneren;
 • De kans om het verschil te maken voor onze oudere generatie;

Solliciteren?

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jerome de Clercq, coördinator buurtsportcoaches, j.d.clercq@ssnb.nl of 06-24822501.  Voor vragen de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Fons de Kok, telefoonnummer 06-28613845.

Je kunt je interesse voor deze vacature kenbaar maken door je motivatie en CV te mailen naar info@matchsportdetachering.nl. Vermeld hierbij duidelijk het vacaturenummer van deze vacature 1363. We sluiten de vacature op het moment dat we een geschikte kandidaat gevonden hebben.

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij een ambitieuze, enthousiaste en betrokken collega met een passie voor sport. Weet jij de weg te vinden richting de sportverenigingen en krijg jij er energie van om verenigingen te ondersteunen en adviseren? Dan zoeken wij jou!

Al geruime tijd zijn de Buurtsportcoaches in de gemeente Roosendaal in dienst bij SSNB Team NB. We hebben een groot team van jonge professionals die werkzaam zijn binnen de gebieden bewegingsonderwijs, wijksport, inclusief sporten en bewegen en vitale sport en beweegaanbieders. De gemeente Roosendaal heeft sport hoog in het vaandel staan en streeft ernaar om de sport en beweegaanbieders vitaal te krijgen en te houden. Door het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste regisseur.

Over SSNB Team NB

Ons hoofdkantoor zit in Tilburg en jij werkt lokaal binnen één van onze lokale teams en maakt onderdeel uit van SSNB Team NB. Binnen Team NB werken al onze sportprofessionals die lokaal werkzaam zijn binnen projecten van SSNB Team NB. We organiseren dit middels SSNB-team NB provinciaal, we werken regionaal samen en voeren lokaal uit. Iedere gemeente kent haar specifieke speerpunten en de lokale beweegteams van SSNB Team NB geven daar met sport & bewegen invulling aan. SSNB Team NB is een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk. Wij gaan voor maatschappelijke winst door de inzet van sport en bewegen. Het team in Roosendaal is een jong en dynamisch team en heeft ervaringen op de verschillende doelgroepen en activiteiten. Er is een fijne onderlinge samenwerking in een prettige sfeer.

Wat houdt de functie in?

De gemeente Roosendaal is een gemeente die zich o.a. kenmerkt door een rijk verenigingsleven. Binnen de gemeente zijn meer dan 100 actieve sportaanbieders. SSNB-Roosendaal biedt actieve ondersteuning aan deze verenigingen en hun vrijwilligers. Als regisseur werk je bij SSNB-Roosendaal. Als regisseur vitale sport en beweegaanbieders ga je sportverenigingen helpen om zich te ontwikkelen tot vitale en duurzame sportverenigingen die een maatschappelijke functie kunnen vervullen. Hierbij kan zowel een ondersteunende als wel een adviserende rol gevraagd worden. Je werkt nauwlettend samen met de collega buurtsportcoaches en de gemeente Roosendaal. Daarnaast ben je kartrekker van het RSD-FIT akkoord. Dit is een lokaal sportakkoord waarbij jij de verbinder bent van partners, kennis en expertise. Door middel van jouw inzet probeer je de ambities en doelstellingen samen met de aangehaakte partners te behalen en vast te houden.

Wie ben jij en wat ga je doen?

 • Het opbouwen en onderhouden van een netwerk met sportverenigingen, hun besturen en hun vrijwilligers en andere lokale sportaanbieders;
 • Signaleren van hulpvragen, ondersteunen bij deze hulpvragen of eventueel doorsturen;
 • Het geven van informatie, ondersteuning en advies aan sportaanbieders;
 • Behoeften en wensen van verenigingen ophalen, clusteren en op inspelen;
 • Het bevorderen van kennisuitwisseling tussen verenigingen;
 • Het bevorderen van samenwerking tussen verenigingen;
 • Het uitvoeren van verenigingsadviestrajecten;
 • Het organiseren en geven van deskundigheidsbevordering en themabijeenkomsten voor sportverenigingen;
 • Het inventariseren van de opleidingsbehoefte van vrijwilligers;
 • Ondersteunen bij de organisatie van opleidingen;
 • Het samenwerken met maatschappelijke en commerciële organisaties rondom de sportverenigingen en sportparken;
 • Advies geven over huidige wet- en regelgeving voor verenigingen;
 • Op de hoogte zijn van alle subsidiemogelijkheden en de verenigingen hierin adviseren;

Hoe ziet een werkdag van jou eruit?

08:30-09:00 uur: Je start bij ons op kantoor bij het ATIK-Stadion (voormalig RBC-stadion). Daar klets je wat bij met je collega buurtsportcoaches en vervolgens werk je wat mailtjes weg.

9:30-10:30 uur: Je hebt een overleg bij de lokale hockeyclub de Pelikaan. Zij willen zich graag maatschappelijk inzetten voor diverse doelgroepen maar hebben geen idee hoe ze dit moeten doen. Daarnaast hebben ze een tekort aan vrijwilligers voor hun bardiensten in het weekend. Jij gaat met ze in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden/oplossingen.

10:30-11:15 uur: Na je overleg ga je terug naar het ATIK stadion om de besproken zaken verder uit te werken.

11:15-12:30 uur: Je hebt met een collega buurtsportcoach een overleg staan omdat er een vereniging bij hem heeft aangeklopt die sportstudenten wil hebben om hun kader op de woensdagmiddag te ondersteunen.

12:30-13:00 uur: Lunchtijd. Je haalt een lekker broodje (gezond) bij de broodjeszaak in het stadion.

13:00-15:00 uur: Je gaat aan de slag met stimuleringsproject Sjors Sportief en Creatief. Met dit project breng jij potentiële leden (jeugd 4-12) naar de verenigingen voor een proefles. Jij legt contact met zoveel mogelijk sportverenigingen om dit aanbod compleet te krijgen. Je hebt hiervoor wat belafspraken staan telefonisch en via teams.

15:00-16:00 uur: Je hebt een afspraak met de roeivereniging. Zij zouden graag wat meer jeugdige leden willen werven. Jij ondersteunt deze vereniging met wat gave ideeën om dit te realiseren.

16:00-16:45 uur: Terug naar kantoor om nog wat zaken bij te werken/ in gang te zetten.

16:45-17:00 uur: Een potje darten of tafeltennissen om te kijken wie de afwas moet doen en daarna naar huis!

Functie-eisen

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring met sportverenigingen en met het verenigingsleven;
 • Je bent in staat ondersteuningsvragen helder te maken en weet hierin op verschillende niveaus te acteren;
 • Je bent ondernemend, communicatief en verbindend;
 • Je bent analytisch, initiatiefrijk en innovatief;
 • Je bent flexibel inzetbaar, ook in de avonduren en in het weekend;
 • Relevante werkervaring in de sportsector is een pre;

Wij bieden:

 • Een afwisselende en verantwoordelijke baan binnen SSNB met als standplaats het ATIK-stadion in de gemeente Roosendaal;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Sport, waarbij de inschaling plaatsvindt in schaal 9, het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Het maximumsalaris bedraagt op fulltimebasis € 3600;
 • Je komt te werken in een gezellig en hecht team, bestaande uit 20 topcollega’s binnen de gemeente Roosendaal, maar ook bij SSNB Team-NB;
 • Een dynamische baan in een enthousiast, gedreven en jong team;
 • Een arbeidsovereenkomst tot en met 31 december 2024 dit contract zullen we verlengen bij goed functioneren;
 • De kans om het verschil te maken voor onze oudere generatie;

Solliciteren?

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jerome de Clercq, coördinator buurtsportcoaches, j.d.clercq@ssnb.nl of 06-24822501.  Voor vragen de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Fons de Kok, telefoonnummer 06-28613845.

Je kunt je interesse voor deze vacature kenbaar maken door je motivatie en CV te mailen naar info@matchsportdetachering.nl. Vermeld hierbij duidelijk het vacaturenummer van deze vacature 1362. We sluiten de vacature op het moment dat we een geschikte kandidaat gevonden hebben.

Wij zijn op zoek naar jou!

Heb jij passie voor een gezonde leefstijl, sport en bewegen? Ben jij een verbinder en kan jij mensen enthousiasmeren? Dan zoeken we jou!

Al geruime tijd zijn de Buurtsportcoaches in de gemeente Roosendaal in dienst bij SSNB Team NB. We hebben een groot team van jonge professionals die werkzaam zijn binnen de gebieden bewegingsonderwijs, wijksport, inclusief sporten en bewegen. De gemeente Roosendaal is ook JOGG-gemeente en zodoende besteden we veel aandacht aan een gezondere leefomgeving voor jongeren. Door het vertrek van de huidige JOGG-regisseur zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste regisseur.

Over SSNB Team NB

Ons hoofdkantoor zit in Tilburg en jij werkt lokaal binnen één van onze lokale teams en maakt onderdeel uit van SSNB Team NB. Binnen Team NB werken al onze sportprofessionals die lokaal werkzaam zijn binnen projecten van SSNB Team NB. We organiseren dit middels SSNB-team NB provinciaal, we werken regionaal samen en voeren lokaal uit. Iedere gemeente kent haar specifieke speerpunten en de lokale beweegteams van SSNB Team NB geven daar met sport & bewegen invulling aan. SSNB Team NB is een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk. Wij gaan voor maatschappelijke winst door de inzet van sport en bewegen. Het team in Roosendaal is een jong en dynamisch team en heeft ervaringen op de verschillende doelgroepen en activiteiten. Er is een fijne onderlinge samenwerking in een prettige sfeer.

Wat houdt de functie in?

JOGG is een landelijke aanpak en bouwt aan een landelijk en internationaal netwerk om samen de leefomgeving van kinderen en jongeren gezonder te maken. Ook lokaal kunnen gemeentes ervoor kiezen om met de JOGG-aanpak te gaan werken, zo ook gemeente Roosendaal. Dit wordt gedaan d.m.v. het inzetten van lokale JOGG Regisseurs.

In de rol van regisseur draag je bij aan een omgeving waarin kinderen en jongeren wonen, leren en recreëren in een gezonde samenleving. Deze omgeving moet verleiden tot consumptie van gezonde voeding, tot meer bewegen en voldoende ontspanning en slaap. Deze thema’s horen bij een gezondere leefstijl en voorkomen obesitas en overgewicht. De JOGG-regisseur verbindt partijen (maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven en gemeente) die bijdragen aan het doel van JOGG, zodat op lokaal niveau resultaten worden bereikt. Je bent verantwoordelijk voor het plan van aanpak, je bewaakt de uitvoering hiervan en zorgt voor het draagvlak. Daarnaast heb je overzicht over wat zich afspeelt in de gemeente. Je verbindt partijen en je creëert tevens lokale publiek-private samenwerking. Je bepaalt de keuze van activiteiten en interventies. Tevens zorg je ervoor dat bestaande interventies en acties onder de JOGG-paraplu worden gecontinueerd en uitgebreid. Je beheert het uitvoeringsbudget en zorgt voor de communicatie.

Wie ben jij en wat ga je doen?

 • Inrichten van de organisatie van het lokale JOGG-netwerk; op beleidsniveau (bestuurlijk/ambtelijk),
  uitvoerend niveau (professionals en organisaties) en op wijkniveau (bewoners,
  ouders/verzorgers, kinderen en jongeren) waarin men werkt aan gezondheidspreventie;
 • Aanjagen en regie voeren, zodat op lokaal niveau resultaten worden bereikt;
 • Schrijven van het Plan van Aanpak en bewaken van de uitvoering en monitoring ervan;
 • Opstellen van de evaluatie van de JOGG-aanpak per 3 jaar, samen met de JOGG-adviseur;
 • Verbinding zoeken met landelijke ondersteuners, zoals de TeamFit-coach;
 • Creëren van lokale publiek private samenwerking;
 • Continue werken aan lokale borging, zodat de aanpak zelfstandig blijft werken;
 • Overzicht houden over wat er gebeurt in de JOGG-wijken (rond jongeren en gezonde leefstijl);
 • Trainingen volgen en aanwezig zijn bij (regionale) bijeenkomsten van JOGG;
 • Een proactieve houding in het delen van voorbeelden en vraagstukken met andere gemeenten en de landelijke organisatie;
 • Kartrekkersrol bij preventie initiatieven als RSD FIT!;
 • Informatie en ontwikkelingen delen rondom de JOGG-aanpak met het netwerk;
 • Ondersteunen van activiteiten en interventies, die reeds plaatsvinden en die een bijdrage
  leveren aan de JOGG-doelen;
 • Bijhouden van social media en andere communicatiekanalen;
 • Beheren van een uitvoeringsbudget;

Functie-eisen

 • Verbindt, inspireert en op alle niveaus kan acteren: van uitvoerders in de wijk tot bestuurders
  gemeentelijk niveau;
 • Vernieuwend is, niet bang om buiten de gebaande paden te treden, bijvoorbeeld op het terrein
  van sociale marketing en publiek-private samenwerking;
 • Proactief en ondernemend, en dit weet over te dragen aan anderen;
 • Ervaring met implementatieprocessen (van beleid naar wijkniveau);
 • Organisatievermogen heeft en een resultaatgerichte instelling;
 • Bereid is om kennis te verbreden en te delen met het JOGG-netwerk;
 • Netwerkt met strategisch inzicht en beschikt over goede contactuele eigenschappen;
 • Op de hoogte is van de landelijke ontwikkelingen rondom preventie en gezonde leefstijl;
 • Beschikt over een Hbo-opleiding, dan wel door kennis en ervaring verkregen vergelijkbaar.
  Bij voorkeur een opleiding op het gebied van Sport, Gezondheid of Management;
 • Woonachtig is in de regio West-Brabant;
 • Minimaal drie jaar ervaring heeft in een coördinerende rol of als projectmanager;
 • Kennis heeft van gemeentelijke beleidsprocessen en politiek-bestuurlijke verhoudingen;
  Kortom, een zogenaamde spin in het web, een duizendpoot en een aanpakker.

Hoe ziet een werkdag van jou eruit?

08:30-09:00 uur: Je start bij ons op kantoor bij het ATIK-Stadion (voormalig RBC stadion). Daar klets je wat bij met je collega buurtsportcoaches en vervolgens werk je wat mailtjes weg.

9:30-10:30 uur: Je hebt een overleg met directrice van de basisschool om de hoek. Dat gesprek gaat over het ‘drink’beleid van de school. Er worden te veel suikerhoudende drankjes gedronken en samen met de directrice ga je kijken naar oplossingen/manieren om dit terug te dringen. Je biedt de school wat suikerlessen aan die je hebt ontvangen vanuit JOGG-Nederland. Daarnaast bespreek je ook zaken rondom voeding en bewegen in en rond de school.

10:30-11:15 uur: Na je overleg ga je terug naar het ATIK stadion om de besproken zaken verder uit te werken en in gang te zetten.

11:15-12:00 uur: Je hebt via teams een overleg met andere JOGG-regisseurs vanuit de organisatie. Daarbij wissel je gedachtes/obstakels en good practises uit met elkaar.

12:00-12:30 uur: Lunchtijd. Je haalt een lekker broodje (gezond) bij de broodjeszaak in het stadion.

12:30-13:30 uur: Je werkt aan de nieuwsbrief JOGG die jij periodiek uitbrengt. Daarin informeer je partners met het laatste nieuws rondom JOGG.

13:30-15:00 uur: Je gaat naar een activiteit in een wijkhuis die georganiseerd is door je collega buurtsportcoaches. Ouders met kinderen vieren het 30-jarig bestaan van deze wijk. Bij deze activiteit ben jij aanwezig om de inwoners en partners daar te informeren over JOGG. Je spreekt daar een nieuwe potentiële partner en volgende week heb je daar al direct een afspraak mee gemaakt. Het betreft een middelbare school die aan de slag wilt met gezonde lunch voor scholieren.

15:00-15:15 uur: Je collega’s even helpen opruimen.

15:30-16:30 uur: Op kantoor bij het ATIK stadion bereid je je afspraak van morgen voor: je hebt een overleg met de GGD om te kijken naar de overgewichtscijfers in de wijken in Roosendaal. Je gaat samen met deze partner een plan maken om deze cijfers terug te drinken.

16:30-17:00 uur: Een potje darten of tafeltennissen om te kijken wie de afwas moet doen en daarna naar huis!

Wij bieden:

 • Een afwisselende en verantwoordelijke baan binnen SSNB met als standplaats het ATIK-stadion in de gemeente Roosendaal;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Sport, waarbij de inschaling plaatsvindt in schaal 9, het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Het maximumsalaris bedraagt op fulltimebasis
  € 3600;
 • Een dynamische baan in een enthousiast, gedreven en jong team;
 • Een arbeidsovereenkomst tot en met 31 december 2024 dit contract zullen we verlengen bij goed functioneren;
 • De kans om het verschil te maken voor onze oudere generatie;

Solliciteren?

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jerome de Clercq, coördinator buurtsportcoaches, j.d.clercq@ssnb.nl of 06-24822501.  Voor vragen de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Fons de Kok, telefoonnummer 06-28613845.

Je kunt je interesse voor deze vacature kenbaar maken door je motivatie en CV te mailen naar info@matchsportdetachering.nl. Vermeld hierbij duidelijk het vacaturenummer van deze vacature 1361. We sluiten de vacature op het moment dat we een geschikte kandidaat gevonden hebben.

Wij zijn op zoek naar jou!

Heb jij passie voor een gezonde leefstijl, sport en bewegen? Ben jij een verbinder en help jij graag mensen langer vitaal te blijven? Dan zoeken wij jou!

Al geruime tijd zijn de Buurtsportcoaches in de gemeente Roosendaal in dienst bij SSNB Team NB. We hebben een groot team van jonge professionals die werkzaam zijn binnen de gebieden bewegingsonderwijs, wijksport, inclusief sporten/bewegen en verenigingsondersteuning. Door middel van vele verschillende projecten zorgt dit team ervoor dat de inwoners van Roosendaal vitaal worden en ook blijven.

Elke 5 minuten komt een 65-plusser op de spoedeisende hulp na een val. Vallen is de meest voorkomende oorzaak van letsel door een ongeval bij ouderen. Het aantal SEH-bezoeken door een valongeval stijgt vooral door de huidige dubbele vergrijzing. Om dit aantal valongevallen te verminderen heeft gemeente Roosendaal samen met een lokale fysiopraktijk en SSNB de valpreventie ketenaanpak ontwikkelt. Om deze valpreventies projectmatig weg te zetten in de verschillende wijken en kernen in gemeente Roosendaal is SSNB op zoek naar een nieuwe enthousiaste regisseur Valpreventie!

Over SSNB Team NB

Ons hoofdkantoor zit in Tilburg en jij werkt lokaal binnen één van onze lokale teams en maakt onderdeel uit van SSNB Team NB. Binnen Team NB werken al onze sportprofessionals die lokaal werkzaam zijn binnen projecten van SSNB Team NB. We organiseren dit middels SSNB-team NB provinciaal, we werken regionaal samen en voeren lokaal uit. Iedere gemeente kent haar specifieke speerpunten en de lokale beweegteams van SSNB Team NB geven daar met sport & bewegen invulling aan. SSNB Team NB is een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk. Wij gaan voor maatschappelijke winst door de inzet van sport en bewegen. Het team in Roosendaal is een jong en dynamisch team en heeft ervaringen op de verschillende doelgroepen en activiteiten. Er is een fijne onderlinge samenwerking in een prettige sfeer.

Wat houdt de functie in?

Om het aantal valongevallen te verminderen is valpreventie onderdeel van het Integraal Zorgakkoord (IZA) en het Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA). Jij bent de regisseur (projectcoördinator) van de aanpak valpreventie. Je bent het aanspreekpunt vanuit onze organisatie voor de valpreventietrajecten die jij op gaat zetten in de wijken. Je werkt daarin nauw samen met het lokale netwerk en met je collega buurtsportcoaches die in de wijken actief zijn. Daarnaast bouw je een lokaal sterk netwerk op. Jij schakelt nauwlettend met de Gemeente Roosendaal om de voortgang te monitoren en zorgt ervoor dat de trajecten goed verlopen.

Wie ben jij en wat ga je doen?

 • Professionaliseren van de ketenaanpak valpreventie en bewaken van de uitvoering en monitoring ervan;
 • Inrichten van de organisatie van de ketenaanpak valpreventie op beleidsniveau (bestuurlijk/ambtelijk), uitvoerend niveau (professionals en organisaties) en op wijkniveau (bewoners)
 • Bijhouden van social media en andere communicatiekanalen;
 • Beheren van een uitvoeringsbudget
 • Overzicht houden over wat er gebeurt in de wijken waar valpreventietrajecten aangeboden worden;
 • Je bent naast regisserend ook uitvoerend bereid je steentje bij te dragen; Je ondersteunt activiteiten en interventies waar nodig;

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur een opleiding op het gebied van Sport, Gezondheid of Management; dan wel door kennis en ervaring verkregen vergelijkbaar niveau;
 • Je bent woonachtig in de regio West-Brabant;
 • Je bent een communicatief sterk en resultaatgerichte regisseur (projectcoördinator)
 • Plannen, organiseren en improviseren behoren tot je kerncompetenties;
 • Je bent een teamplayer, maar kan waar nodig ook soleren;
 • Je bent iemand die gestructureerd te werk gaat;
 • Je kan goed aanjagen en regie voeren, zodat in de wijken de resultaten kunnen worden bereikt;

Hoe ziet een werkdag van jou eruit?

8:30-9:00 uur: Je start bij ons op kantoor bij het ATIK-Stadion (voormalig RBC stadion). Daar klets je wat bij met je collega buurtsportcoaches en vervolgens werk je wat mailtjes weg.

9:30-11:00 uur: Je hebt een overleg met fysiopraktijk die graag een valpreventietraject wilt gaan starten in wijk X. Deze praktijk heeft nog geen idee hoe ze dit moeten aanvliegen. Jij gaat samen met je collega buurtsportcoach uit die betreffende wijk het gesprek aan om dit op te zetten van A tot Z. Daarbij geef je uitleg over de wijkdag om deelnemers te werven, de screening door middel van wat testen en de planning van het volledige traject inclusief nazorg.

11:00-12:00 uur: Na je overleg ga je terug naar het ATIK stadion om de besproken zaken verder uit te werken en in gang te zetten.

12:00-12:30 uur: Lunchtijd. Je haalt een lekker broodje (gezond) bij de broodjeszaak in het stadion.

12:30-14:30 uur: Je gaat naar wijk Y omdat daar een valpreventietraject de laatste bijeenkomst heeft. Jij gaat ondersteunen bij de laatste training die gaat over bewegen. Je helpt de fysiotherapeut en je collega om de oefeningen goed over te brengen op de doelgroep. Daarna informeer jij de deelnemers over het leuke beweegaanbod wat SSNB heeft met als doel de mensen vitaal te krijgen en te houden.

14:30-15:30 uur: Je hebt een overleg met de beleidsmedewerker gezondheid bij het stadskantoor in Roosendaal. Je bespreekt de voortgang van verschillende trajecten, de begroting en eventuele bijzonderheden.

15:30-16:30 uur: Terug naar het ATIK stadion om de resultaten van het afgeronde valpreventietraject te verwerken. Daarnaast bereid je je afspraak van morgen voor waarbij je met een collega buurtsportcoach en een partner in een wijk in gesprek moet omdat de deelnemersaantallen bij een valpreventietraject uitblijven.

16:30-17:00 uur: Een potje darten of tafeltennissen om te kijken wie de afwas moet doen en daarna naar huis!

Wij bieden:

 • Een afwisselende en verantwoordelijke baan binnen SSNB met als standplaats het ATIK-stadion in de gemeente Roosendaal;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Sport, waarbij de inschaling plaatsvindt in schaal 9, het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Het maximumsalaris bedraagt op fulltimebasis € 3600,–;
 • Een dynamische baan in een enthousiast, gedreven en jong team;
 • Een arbeidsovereenkomst tot en met 31 december 2024 dit contract zullen we verlengen bij goed functioneren.
 • De kans om het verschil te maken voor onze oudere generatie;

Solliciteren?

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jerome de Clercq, coördinator buurtsportcoaches, j.d.clercq@ssnb.nl of 06-24822501.  Voor vragen de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Fons de Kok, telefoonnummer 06-28613845.

Je kunt je interesse voor deze vacature kenbaar maken door je motivatie en CV te mailen naar info@matchsportdetachering.nl. Vermeld hierbij duidelijk het vacaturenummer van deze vacature 1360. We sluiten de vacature op het moment dat we een geschikte kandidaat gevonden hebben.

Wij zijn op zoek naar jou!

Wij zijn SSNB (Stichting Sportservice Noord-Brabant) Team NB afdeling Roosendaal en wij zijn op zoek naar jou! Als schoolsportcoach ga je aan de slag bij het lokale beweegteam in de gemeente Roosendaal. Je bent in dienst van Sportservice Noord-Brabant (SSNB Team NB) en functioneert in het werkveld onderwijs. De werkzaamheden vinden plaats binnen het primaire onderwijs binnen gemeente Roosendaal.

De functie

Als schoolsportcoach lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het bewegingsonderwijs door het verzorgen van gymlessen op school. Daarnaast draag je een gezonde leefstijl uit door jouw omgeving hiervoor te stimuleren, enthousiasmeren en verbindingen te maken die hieraan bijdragen.

Dit doe je in samenwerking met jouw collega buurtsportcoaches van SSNB Team NB Roosendaal.

Wie ben jij en wat ga je doen?

 • Jij bent een voorbeeld voor anderen en vanuit die rol een bijdrage kan leveren om anderen een leven lang te laten bewegen;
 • Jij bent een ambassadeur van SSNB Team NB, gericht op een gezonde leefstijl voor met name de jeugd tussen 4 tot 12 jaar van de gemeente Roosendaal;
 • Jij bent een gymdocent en verzorgt met veel plezier en enthousiasme lessen bewegingsonderwijs;
 • Jij bent leergierig en je wilt graag van meerwaarde zijn, ook buiten de muren van een gymzaal;
 • Jij bent een echte teamplayer!

Over SSNB

Je komt in dienst van SSNB Team NB. SSNB zet zich als kennispartner en verbinder in voor een gezond en veerkrachtig Brabant. Wij werken samen met overheden, verenigingen, onderwijs, zorg & welzijn en bedrijfsleven aan het versterken van de sport- en beweeginfrastructuur. Met als doel zoveel mogelijk mensen aan het sporten en bewegen te krijgen en zo ook een bijdrage te leveren aan het oplossen van sociaalmaatschappelijke uitdagingen. Want sporten en bewegen is universeel, gezond, zorgt voor plezier, het is laagdrempelig en verbindt! Het centrale kantoor bevindt zich in Tilburg en jij werkt lokaal bij SSNB Team NB binnen één of meerdere van onze opdrachten in het mooie Brabant. Binnen Team NB werken we met kennisteams als vakleerkracht bewegingsonderwijs kun je onderdeel uit gaan maken van het kennisteam vaardig in bewegen. Binnen dit kennisteam kun je je expertise gebruiken om collega’s te inspireren en van elkaar te leren.

De functie-eisen

 • Afgestudeerd als HBO-docent Lichamelijke Opvoeding is een vereiste (ALO);
 • Studeer je op korte termijn af aan de ALO? Voel je dan ook vrij om alvast te solliciteren.
 • Je bent een teamplayer, maar kunt ook uitstekend zelfstandig werken;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in West-Brabant, maar ergens in de buurt hiervan is ook prima;
 • Een flexibele werkhouding en goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van sport en bewegen.

Wij bieden

Je gaat werken in een heel gezellig en hecht team, bestaande uit 20 topcollega’s waar je mee gaat bouwen en op kunt bouwen. Je kun met al je vragen terecht bij je collega’s binnen de gemeente Roosendaal, maar ook bij SSNB Team NB. Een uitdagende baan die verder gaat dan alleen de muren van de gymzaal. De functie is ingeschaald in salarisschaal 8 van de CAO sport, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Het maximum aanvangssalaris bedraagt €3100,– op fulltimebasis. De aanstelling is in eerste instantie tot het einde van het jaar. Vanaf 1 januari 2024 bestaat de kans dat de functie (deels) gecontinueerd wordt. Je komt in dienst bij SSNB Team NB.

Solliciteren

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jerome de Clercq, coördinator buurtsportcoaches, j.d.clercq@ssnb.nl of 06 24822501. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Fons de Kok, HR-manager, f.d.kok@ssnb.nl of 06 28613845.

Je kunt je interesse kenbaar maken door je motivatie en cv te mailen naar info@matchsportdetachering.nl. Vermeld hierbij duidelijk het vacaturenummer van deze vacature 1357. We sluiten de vacature op het moment dat we een geschikte kandidaat gevonden hebben.

Bekijk alle vacatures

Wij zijn op zoek naar jou!

Wij zijn SSNB (Stichting Sportservice Noord-Brabant) Team NB en zijn altijd op zoek naar vakleerkrachten in het bewegingsonderwijs. Wij werken door heel Noord-Brabant en hebben op verschillende plekken in Noord-Brabant ruimte om nieuwe collega’s in te zetten. Dus ben jij die nieuwe collega die het leuk vindt om binnen Team NB te komen werken lees dan snel verder en solliciteer direct!

Wat houdt de functie in?

Als vakleerkracht bewegingsonderwijs verzorg je de gymlessen op de basisschool en daarnaast draag je een gezonde leefstijl uit door jouw omgeving hiervoor te stimuleren, enthousiasmeren. Verder ga je verbindingen aan die hieraan bijdragen. Als vakleerkracht bewegingsonderwijs draag je ook zorg voor de organisatie van tussen- en naschools sportaanbod en zoekt daarbij de verbinding met lokale sportaanbieders.

Over SSNB

Je komt in dienst van SSNB Team NB. SSNB zet zich als kennispartner en verbinder in voor een gezond en veerkrachtig Brabant. Wij werken samen met overheden, verenigingen, onderwijs, zorg & welzijn en bedrijfsleven aan het versterken van de sport- en beweeginfrastructuur. Met als doel zoveel mogelijk mensen aan het sporten en bewegen te krijgen en zo ook een bijdrage te leveren aan het oplossen van sociaalmaatschappelijke uitdagingen. Want sporten en bewegen is universeel, gezond, zorgt voor plezier, het is laagdrempelig en verbindt! Ons centrale kantoor zit in Eindhoven en jij werkt lokaal bij SSNB Team NB binnen één of meerdere van onze opdrachten in het mooie Brabant. Binnen Team NB werken we met kennisteams als vakleerkracht bewegingsonderwijs kun je onderdeel uit gaan maken van het kennisteam vaardig in bewegen. Binnen dit kennisteam kun je je expertise gebruiken om collega’s te inspireren en van elkaar te leren.

Wat worden jouw taken?

 • Jij verzorgt de lessen bewegingsonderwijs;
 • Jij draagt zorg voor tussen, naschoolse- en vakantieactiviteiten;
 • Jij begeleidt stagiaires;
 • Je combineert gezonde en actieve leefstijllessen met het bewegingsonderwijs;
 • Jij legt contact met partners (in het onderwijs) en zoekt de samenwerking op.

Functie-eisen

 • Afgestudeerd als HBO-docent Lichamelijke Opvoeding is een vereiste (ALO);
 • Studeer je op korte termijn af aan de ALO? Voel je dan ook vrij om alvast te solliciteren.
 • Je bent een teamplayer, maar kunt ook uitstekend zelfstandig werken;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in Noord-Brabant, maar ergens in de buurt hiervan is ook prima;
 • Een flexibele werkhouding en goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van sport en
  bewegen.

Ons aanbod

Je gaat werken bij één of meerdere van onze lokale beweegteams. De gezellige teams bestaan uit betrokken en bevlogen sportprofessionals, je kunt bouwen op jouw collega’s. We organiseren leuke teambijeenkomsten en je krijgt naast jouw mooie salaris in schaal 8 van de CAO sport een eindejaarsuitkering en een geweldig kerstpakket aan het einde van het jaar! Uiteraard voorzien wij je ook van een mooi kledingpakket!

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Je kunt je interesse kenbaar maken door jouw motivatie en CV te mailen naar info@matchsportdetachering.nl. Doe dit zo snel mogelijk. Wij sluiten de vacature op het moment dat we een geschikte kandidaat hebben aangenomen. Vermeld hierbij duidelijk het vacaturenummer van deze vacature 1315.

Heb je nog vragen over de functie en/of sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Fons de Kok van Match Sportdetachering, bereikbaar op 088-2468111 of info@matchsportdetachering.nl.

Bekijk alle vacatures