Minou Hoeberichts

Minou Hoeberichts, directeur Fontys Marketing en Communicatie, is een van de vijf leden van de Raad van Toezicht. Binnen de Raad van Toezicht ligt haar focus op Onderwijs. Ze stelt zich hieronder voor.

 

Sinds 2019 ben ik directeur van Fontys Marketing en Communicatie in Tilburg, maar ik ben al sinds 2009 werkzaam binnen het HBO-onderwijs. Daarvoor heb ik ruime ervaring opgedaan als leidinggevende in de zakelijke dienstverlening. Vanuit mijn huidige positie ben ik onder andere verantwoordelijk voor de bachelor opleidingen SPECO Sportmarketing en SPECO Sportcommunicatie. Het opleiden van jonge professionals voor de sportbusiness doen we in nauwe samenwerking met partners in het werkveld.

Gezonde levensstijl

Echter, sport speelt niet alleen een belangrijke rol in mijn werk, maar ook in mijn vrije tijd. Zo begint mijn dag altijd met een flinke wandeling of een work-out in de sportschool. Daarnaast geloof ik sterk in een preventieve aanpak van gezondheid door naast sporten en bewegen doelgerichte keuzes te maken op het gebied van voeding en ontspanning. Ik denk dat we maatschappelijk gezien nog veel winst kunnen boeken wanneer mensen vanuit een holistische benadering beter voor zichzelf gaan zorgen.

Raad van Toezicht

Vanuit die visie en mijn ervaring binnen het onderwijs pak ik graag mijn rol binnen de Raad van Toezicht. SSNB levert namelijk een belangrijke bijdrage aan het doel om meer mensen in beweging te krijgen en houden en heeft daarmee invloed op het stimuleren van een gezondere leefstijl.