Tilburgs Sportakkoord Magazine

Tilburgse ambities in de spotlight

Vol trots presenteren wij je het Tilburgs Sportakkoord Magazine. De afgelopen maanden heeft iedereen achter de schermen heel hard gewerkt om de fantastische ambities in het Tilburgs Sportakkoord voor jullie vast te leggen.

Naast het prachtige magazine, zijn er ook een aantal ambities die je graag door middel van een video of podcast willen inspireren. In deze inspirerende video’s en podcasts nemen de verschillende personen je mee in hoe zij de afgelopen drie jaar hun prachtige projecten hebben op- en uitgezet.

Veel lees-, kijk- en luisterplezier!

 

 

Over het Tilburgs Sportakkoord

De realisatie van het Tilburgs Sport- en Beweegakkoord vloeit voort uit het Nationaal Sportakkoord. In het Sport- en Beweegakkoord hebben we samen met sport- en beweegaanbieders, zorg, welzijn, onderwijs, overige maatschappelijke partners en de gemeente afspraken gemaakt over hoe zij met elkaar de ambities voor en/of met sport en bewegen kunnen realiseren.

Vragen over het Tilburgs Sportakkoord of benieuwd naar de mogelijkheden van jouw organisatie of club om zich aan te sluiten? Neem dan contact op met Regisseur Brigitte Musters via b.musters@ssnb.nl!

Lees hier meer over het Tilburgs Sportakkoord