Verduurzaming sportclubs

SSNB begeleidt RKSV Boxtel, in opdracht van de Rabobank, bij het realiseren van LED binnenverlichting en de plaatsing van zonnepanelen op de accommodatie. De begeleiding bestaat primair uit het laten maken keuzes, begeleiding van het offertetraject en het opbouwen van een haalbare businesscase voor de door te voeren duurzame maatregelen.

Meer over dit project

Overheden, verenigingen, sportaccommodaties, sportbonden, scholen, zorginstellingen en bedrijfsleven zijn allemaal onderdeel van de sport- en beweeginfrastructuur. Wij helpen deze partijen als adviseur, kennisexpert, verbinder en uitvoeringspartner. We dragen bij aan thema’s als leefbaarheid in dorpen en wijken, multifunctionele sportaccommodaties, beweegvriendelijke buitenruimte, duurzaamheid, het betrekken van kwetsbare doelgroepen en positieve gezondheid. Doel? Een duurzaam gezond en veerkrachtig Brabant!

Ook bij u? neem contact op!

Directe winst voor RKSV Boxtel

345

Nieuwe ledlampen

115

Nieuwe zonnepanelen

11150

KwH op jaarbasis bespaard

700+

Vrolijke voetballers

Preheader

Lorem ipsum dolor sit amet conser adipis

Sporten en bewegen is gezond en leuk! Het staat onomstotelijk vast dat regelmatig bewegen een positieve invloed heeft op gezondheid en welbevinden. Bewegen betekent ook gezelligheid door samen met anderen sportief actief te zijn. SSNB wil dat iedere Brabander de mogelijkheid heeft om het plezier en positieve effect van sporten en bewegen te ervaren. Sport en bewegen vormt daarnaast een belangrijk bindmiddel in onze huidige maatschappij: het brengt mensen letterlijk en figuurlijk bij elkaar. Dat maakt sport en bewegen gewild én kansrijk bij het realiseren van een hele reeks doelen die overheden zichzelf stellen op het gebied van onder meer preventie en gezondheid, (re-)integratie, wijkontwikkeling, jeugdbeleid en veiligheid. SSNB is hierbij de stuwende en verbindende kracht.

SSNB ontzorgt volledig op personeelszaken zodat ik mij volledig kan richten op het runnen van mijn sportschool

John Doe, Rabobank