BIOR Brabant

BIOR Brabant

Samen met InnoBeweegLab hebben wij bij de Provincie Noord-Brabant succesvol een subsidie aangevraagd om de openbare ruimte in de provincie nóg beweegvriendelijker in te richten. We zetten ons de komende vier jaar in voor maar liefst 15 Brabantse gemeenten op het gebied van Bewegen In de Openbare Ruimte (BIOR). Zo krijgen en houden we samen zoveel mogelijk Brabanders in beweging. Op deze manier leveren wij een actieve bijdrage aan een vitalere samenleving en het oplossen van maatschappelijke uitdagingen en zorgen we voor gelukkige en vitale Brabanders.

Begeleiding van gemeenten

Begeleiding van gemeenten

Begeleiding op maat

We begeleiden en adviseren Brabantse gemeenten bij hun ambities rondom Bewegen In de Openbare Ruimte.

Lees bijvoorbeeld over het begeleidingstraject bij 5 Brabantse gemeenten óf bekijk hier de flyer met informatie over het project.

Bewegen In de Openbare Ruimte
Lees meer over Bewegen In de Openbare Ruimte
BIOR Challenges

BIOR Challenges

De BIOR Challenges

Inmiddels is de innovatiechallenge hardware live. Het doel van deze challenges is om een fysieke beweegvoorziening te realiseren die eindgebruikers verleidt en faciliteert tot recreatieve vormen van beweging (sport- en/of spelvormen) in de openbare ruimte, en daarmee bijdraagt aan het realiseren van een (meer) beweegvriendelijke inrichting van de openbare ruimte.

BIOR Challenge 2
Lees meer over BIOR Challenge 2
Kennisdelen

Kennisdelen

Kennisdelen

Onze expert BIOR verzorgt geregeld verschillende kennis- en inspiratiesessies. Op 28 mei 2024 vindt bijvoorbeeld de landelijke BOSSdag plaats waar we een sessie verzorgen.

BOSSdag 2024
Lees meer over BOSSdag 2024