EHBO Cursus

Duur

2 dagen

Doelgroep

Accountmanagers, Adviseurs en beleidsmedewerkers die nadenken over ondersteuning, Ondersteuners, Procesbegeleiders, Projectleiders

Kosten

€ 350,- per persoon (exclusief btw)

Opleider

Ascendens & SSNB

Beschikbare datums

No dates available
Ik wil mij inschrijven!

In samenwerking met Ascendens verzorgt SSNB voor buurtsportcoaches een basiscursus EHBO en twee keer per jaar de vereiste EHBO herhalingscursus. Het betreft de basiscursus en herhaling van het Oranje Kruis diploma. Ook buurtsportcoaches, vakleerkrachten en andere beweegprofessionals die niet bij SSNB in dienst zijn kunnen hieraan deelnemen.

Informatie basiscursus:

 • Tweedaagse cursus: informatie over data en locaties volgt later.
 • De cursuskosten bedragen € 350,- per deelnemer exclusief btw.
  Buurtsportcoaches van SSNB kunnen kosteloos deelnemen.

Informatie herhalingscursus:

 • Tweemaal per jaar een herhalingscursus volgen is vereist om het Oranje Kruis diploma geldig te houden. Het betreft telkens een dagdeel, eenmaal in de meivakantie en eenmaal in de herfstvakantie. In 2021 betreft het de data: maandag 3 mei 2021 en maandag 25 oktober 2021.
 • De kosten voor de herhalingscursus bedragen € 130,- per persoon per jaar (exclusief btw). Buurtsportcoaches van SSNB kunnen kosteloos deelnemen.
 • Wil je ook je diploma Medic First Aid up-to-date houden? Dan bedragen de kosten voor de herhalingscursus € 165,- per persoon per jaar.
 • Werkvormen

  Verandering is geen theoretisch begrip. Als procesbegeleider ben je hier dagelijks mee bezig. In de opleiding diepen we eigen ingebrachte praktijkcasussen uit. Hoe heb je het aangepakt, wat werkte wel en wat werkte niet. En welke inzichten vanuit de veranderkunde kan je gebruiken om nog succesvoller te worden. Gedurende de opleiding worden opdrachten geformuleerd die tijdens de opleidingsdagen en/of thuis worden volbracht.

  In de opleiding worden de deelnemers uitgenodigd zich open te stellen voor nieuwe inzichten, zichzelf te ontwikkelen maar ook soft skills aan te scherpen. In een afwisselend programma met theorie, rollen spelen en dialoog worden de deelnemers optimaal in hun eigen “denk en doe stand” gezet. Afsluitend houdt iedere deelnemer een presentatie over een casus/verandering in zijn dagelijkse praktijk. Deze wordt geanalyseerd (proces en eigen rol) om vervolgens met de zelf ontwikkelde verbetervoorstellen in een rollenspel ervaring op te doen.

Direct inschrijven

Direct inschrijven

Inschrijving voor EHBO Cursus

Kies een datum(Vereist)